LigoDLB Echo 5D

5Ghz AP/Klient Parabol MiMo 27dbi

Varenr: 102109  [LigoDLB Echo 5D]
BeskrivelseSpesifikasjonerTilbehørNedlasting teknisk info
Beskrivelse

LigoWave DLB ECHO 5D - 5GHz utendørs AP/Klient med 27dBi parabolantenne.

 

DLB ECHO 5D er designet for å være en kostnadseffektiv løsning der hvor man har behov for radiolinker over lange distanser. ECHO 5D er et kombinert aksesspunkt og klient, designet for utendørs bruk, med et enkelt brukergrensesnitt. Radioen selges med en 60cm offset parabolantenne på 27dBi.  

 

ECHO 5-radioen har en kraftig radiokjern som kan levere opp til 29dBm utgangseffekt, bygget inn i en robust IP-67 kapsling. Dette kombineres med en integrert, retningsbestemt 2x2MIMO-antenne på 15dBi som videre benytter en parabolantenne som reflektor. Radioen kan levere opp til 180Mbps overføringshastighet og takler opp til 80000 pakker per sekund. Dette gjør at enhetene gjerne kan benyttes til VoiP og TV/Video-signaler.

 

Den intelligente kommunikasjonsprotokollen «iPoll3» sikrer pålitelig kommunikasjon for opp til 64 klienter i et multipunkt-system, selv i områder med stor konkurranse om frekvensene. Protokollen tildeler dynamisk kapasitet og tilgjengelighet for hver klient basert på behov og sørger med dette for økt resistens mot interferens, samt å forhindre "hidden node"-problematikk - noe som drastisk reduserer pakketap.

 

Radioen er utstyrt med «dual firmware image»-funksjon. Dermed kan man trygt utføre fjernoppgradering av radioene uten å bekymre seg. Ved et brudd i prosessen ruller radioen tilbake til tidligere FW og starter opp som normalt. I tillegg finnes det integrerte grafiske verktøy som hjelper med oppsett av link og ved feilsøking.

 

Innkapslingen består av høykvalitets støpt aluminium for å sikre stabil drift i tøffe værforhold og er designet og testet for IP67, samt industrielle standarder for vibrasjon, temperatur, fall, salt, fuktighet og elektrisk overspenning.

Radioen leveres med PoE-injektor og 60cm offset parabolantenne på 27dBi, monteres på mastrør.

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Antenneløsning Ekstern
Bruksområde Utendørs
Produsent Ligowave


Tilbehør
Nedlasting teknisk info
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.