IoT LoRa Multitech LTE Base

Base LTE IP67 PoE 33W Web

Varenr: 112344  [MTCDTIPLEU1-266A-868]
BeskrivelseSpesifikasjonerTilbehørNedlasting teknisk info
Beskrivelse

MultiConnect Conduit - Komplett LoRa Basestasjon-løsning   

NB! Denne får du for kr 1.500,-/mnd med management og driftet løsning. Dette gjør deg i stand til å ha ett «hassle» fritt nettverk driftet for deg i en sikker hel-norsk løsning.
Du slipper investeringene i egen LoRa stack og annen infrastruktur. IOTnetwork  er eneste godkjente LoRa operatør i Norge. Passer det ikke med en driftet løsning er det fult mulig å kjøpe.


Multitechs MultiConnect Conduit IP67 Base Station er en robust, fleksbile og meget skalerbar LoRa Gateway-løsning designet for offentlige og private IOT-nettverk. Basen er utviklet for utendørs bruk i krevende miljøer, den er svært godt tilpasset vårt nordiske klima og støtter tusenvis av LoRaWAN-sertifiserte sensorer, inkludert MultiConnect® mDot ™ og xDot ™.

 

Løsningen er designet for enkel og rask intallasjon og inkluderer MultiConnect Conduit med et LoRa MultiConnect mCard i en IP67-sertifisert kapsling, medfølgende eksterne LoRa-antenner for økt dekningsområde, samt støtte for både 4G-LTE og kablet backhaul. I tillegg medfølger brakett for montering i stolpe, mast eller på vegg, og antenner for 4G og GPS.

 

Basestasjonen er egnet til et stor utvalg applikasjoner, den støtter både private og offentlig LoRa-nettverk og benyttes eksempelvis innen energi og VA-sektoren, landbruk og smartby-løsninger,

 

Løsningen er sertifisert og operatørgodkjent, dette forenkler prosessen med etablering av nye LoRa-nettverk og lar deg realisere nye inntektsstrømmer, redusere operasjonelle kostnader eller forbedre og utvide tjenestertilbud raskt og enkelt.

Spesifikasjoner


Tilbehør
Nedlasting teknisk info
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.