IoT LoRa Multitech AP eth

LoRa AP eth

Varenr: 112986  [MTCAP-868-001A]
BeskrivelseSpesifikasjonerNedlasting teknisk info
Beskrivelse

MultiConnect® Conduit™ AP Access Point for LoRa® Technology

MultiConnect® Conduit ™ AP utnytter kraften til LoRaWAN ™ -protokollen for å gi stor gjennomtrengbarhet og tilkobling til tusenvis av IoT-enheter.
Den er svært plasseringsvennlig takket være integrerte antenner og den kan monteres på vegger eller tak for å utvide LoRa®-tilkobling i kommersielle bygninger som hotell, konferansesentre, kontorer og forretningsfasiliteter. Den er konstruert for å gi dekning i områder med lav dekningsgrad.

Conduit AP tilbyr to utviklingsmiljøer for både utviklere og brukere. For avanserte utviklere integrerer mLinux, Yocto Linux BSP direkte til en skybasert LoRaWAN Network Server, bedriftens datasenter eller den offentlige operatørens kjernenettverk.
Den har et oversiktlig, grafisk brukergrensesnitt og inkluderer en innebygd LoRa-nettverksserver, for å koble lokalt klyngede ressurser i et privat LoRaWAN-nettverk, direkte til ditt valg av IoT-dataplattformer.
AEP utnytter en kompleks databehandling, for å redusere oppstrøms kommunikasjons- og driftskostnader. Tilgangspunktet gir deg valget av enten 4G-LTE eller Ethernet IP-backhaul.


 

Spesifikasjoner


Nedlasting teknisk info
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.