Westermo BRD-355

VDSL2 ADSL ruter 1RS232 2 eth

Varenr: 111649  [BRD-355]
BeskrivelseSpesifikasjonerTilbehørNedlasting teknisk info
Beskrivelse

Westermo BRD-355. Industriell ADSL/VDSL router

Fjerntilgang fjerner grenser, eliminerer behovet for tidkrevende feltbesøk. Og gir deg en nettverksløsning som passer til dagens "always-on krav".

 

BRD-355 industrielle ADSL og VDSL2 router/modem bruker internettet for å koble sammen systemer. Slik at HMI, PLC, sensorer osv. kan kommunisere med hverandre, som er en forutsetning for enhver Industrial Internet (IIoT / IoT) løsning.

 

De fleste enheter er i dag utstyrt med en Ethernet-port for kommunikasjon, derfor har BRD-355 en innebygd 2 port Ethernet-switch.  Og for eldre utstyr har enheten også en RS-232-port løsning som gir flere tilkoblingsmuligheter, både for nye og for eldre installasjoner.
Og selvfølgelig det kjente Westermo-designet for DIN-skinne montering. Og med alle kontakter og lysdioder plassert på fronten av enheten, for enkel tilgang og rask statusoversikt.

 

Cyber-sikkerhetsfunksjonene til BRD-355 forhindrer uautorisert tilgang og sikrer kommunikasjonen. Den brukervennlige brannmuren filtrerer innkommende trafikk, slik at kun godkjente pakker kan passere igjennom routeren. For å kunne koble sammen enheter sikkert med hverandre over Internett, støttes ogsdå flere VPN-teknologier, inkludert IPsec og OpenVPN.

 

Oppgraderingen fra eldre løsninger til IP-støttede løsninger kan vise seg både være kostbart og være en lang prosess. Derfor har BRD-355 et bredt spekter av funksjonsoppsett for ulike eldre applikasjoner. Både modem-utskiftningsmetoder og seriell til Ethernet-konverteringer.

 

Teknologiendringer fra nettleverandørene tvinger også industrien til å tilpasse sine løsninger, derfor støtter BRD-355 begge ADSL Annex J og VDSL2 Vectoring. Samt de fleste andre ADSL / VDSL2 standarder.

 

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Produsent Westermo


Tilbehør
Nedlasting teknisk info
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.