- Intelligent termisk kamerateknologi for monitorering i gjenvinningsanlegg

 

 

For å sikre at gjenvinnings-anlegget går uten driftsstans, og at det 880 mål store og moderne avfallshåndterings-anlegget er trygt og maksimalt operativt, benytter det kommunale avfallshåndterings-selskapet ZAK i Kaiserslautern (Tyskland) 65 MOBOTIX IP-kameraer.

- Temperaturkontroll i hele kamerabilde

De to M15D termiske kameraene brukes til å overvåke temperaturene i gjennvinnings-siloene for trevirke. Takket være den intelligente termiske teknologien utløser systemene en hendelse og/eller en alarm når det oppdages temperaturer over en forhåndsdefinert temperatur-verdi.

 

 

 

- Kan også benyttes som et ryggekamera

90% av kameraene som ZAK bruker er M25 IP-kameraer, som er fordelt over anlegget, spesielt i områder som er komplekse, bl.a kan lastebilsjåfører som hele tiden beveger seg frem og tilbake i anlegget, bruke bilder av disse kameraene som et ryggekamera via en «tablet/PC» i førerhuset.

 

 

- Få et «fugleperspektiv»

Videre er et Q25 IP-kamera med 360 ° hemispheric installert ved administrasjonsbygningen for å få et «fugleperspektiv» av inn- og utkjøringen i anlegget. Og to T25 IP-video-bomstasjoner ved hovedportene for kjøretøykontroll.

 

 

«Jeg har jobbet lenge sammen med disse videosystemene. De er begge svært robuste og vedlikeholdsfrie. Dessuten er det også enkelt å administrere nettverkskameraene. [...] Utvalget av mulige applikasjoner er fortsatt svært variert, takket være den høye bildekvaliteten og muligheten til å bruke ulike linser.

 

Michael Hentz, IT and telecomunications manager at ZAK»

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.