Industriellt Ethernet

 

Krav om større forretningseffektivitet og kundetilfredshet, kombinert med ønsket om et mindre miljømessig fotavtrykk, skaper nye nettverksutfordringer for mange bedrifter.
Datanettverk er sentralnervesystemet for nesten alle kritiske forretningssystemer og transportløsninger som vi stoler på. Operasjonskritiske nettverk må være ekstremt robuste. De gir ferskt drikkevann til våre hjem og arbeidsplasser, 24/7 strøm, avløpsanlegg, forutsigbar og pålitelig jernbane, trafikkontroll, global maritim transport av varer og mer.

Det er viktig å ha den riktige løsningen på plass. Et system som ikke fungerer riktig vil være dyrt å drifte og vedlikeholde, og kan være skadelig både for liv, helse og miljø. For å lage gode løsninger for kritiske applikasjoner er det avgjørende at de designes for maksimal oppetid og driftssikkerhet. Dette innebærer typisk at fokus på redundans i løsningen er høyt, at nettverkssikkerhet er vurdert og at det er brukt utstyr som passer miljøet løsningen skal operere i.
Under viser vi noen eksempler på redundante løsninger.

FRNT er en Lag 2 ring-protokoll som sikrer en omkonfigureringstid raskere enn 20ms i store nettverk.

FRNT Ringkobling gjør det mulig å koble til to FRNT-ringer, en under-ring og en super-ring, med flere Lag 2-tilkoblinger. Denne ringkoblingsfunksjonaliteten sikrer at man kun har én primær uplink, mens andre er sekundær, dette sørger dermed for redundans og en loopfri tilkobling. Det er også mulig å sette prioritet på de ulike uplinkene for å sikre den raskeste veien når ulike medier brukes til uplink.

Ringprotokollen reagerer på linkfeil så vel som eventuelle ekkosvar fra de sammenkoblede switchene. Uplink-topologien kan også utvides til å forbinde ringer i en stige eller trestruktur.

Med FRNT og FRNT Ringkoblingsprotokoll er det mulig å designe et nettverk med flere ringer basert på Lag 2-teknologi. Dette sørger for et driftssikkert nettverk med rask rekonfigureringstid til alle noder, selv om flere nettverksfeil oppstår.

Multilink Dual Homing tilbyr en løsning som tillater mer enn bare en dobbel forbindelse til nettverket. Det er faktisk mulig å konfigurere så mange som åtte av disse koblingene tilbake til hovednettverket. Med denne funksjonen kan nettverksløsninger opprettes med flere nivåer av fleksibilitet.

En kombinasjon av Westermos Multilink Dual Homing og FRNT Ringkoblingsprotokoll gir en driftssikker løsning med rask rekonfigurering. Ulike medier kan også kombineres for å benytte seg ikke bare av vanlige kobber- og fibernettverkskabler, men også tvistetpar kabler ved hjelp av SHDSL-teknologi

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.