Fiberoptiske løsninger


En fiberoptisk løsning brukes vanligvis i situasjoner der vanlig kobberledning ikke egner seg. Det kan være at nettverket har lengre utstrekning enn grensen til normal kobberkabel, eller at nettverket skal ledes til tunge industrielle miljøer som ikke passer for standard Ethernet- eller koaksialkabel.

Nettverkstopologier:
Vårt omfattende utvalg av switcher med fiberporter gir deg mulighet til å bygge alle typer nettverkstopologi. Ring-nettverk med standard STP/RSTP, eller med den super-raske FRNT ring- protokollen, stjernenettverk, multidropnettverk eller punkt-til-punkt linker. Våre fiberswitcher støtter både L2- og L3-funksjoner som gir enkle løsninger på komplekse nettverksbehov.
 

Serienettverk:
For serielle nettverk tilbyr ODW-serien en enkel å installere, robust og pålitelig løsning over fiberoptisk kabel. ODW-serien støtter de vanligste serieprotokoller og grensesnitt, RS-232, RS-422, RS-485 og Profibus. Modeller er tilgjengelige for ring- og multidropnettverk og punkt-til-punkt nettverk. I ringnettverk kan vi tilby mindre enn 1ms rekonfigureringstid i nettverk med opptil 200 enheter.
 

Koble til serielle og IP-baserte nettverk:
Vårt utvalg av fiberprodukter er fullt kompatibelt og gjør det mulig å kombinere serienettverk med Ethernet-nettverk. For applikasjoner som krever høy tilgjengelighet og robusthet, kan individuelle ringnett kombineres. Dette tillater hundrevis av enheter å bli koblet til en ring med re-konfigurasjonstider mindre enn 1 ms. 
 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.