For at radiokommunikasjon skal fungere 

Må man ha en type antenne som stråler ut den radiofrekvente energien som genereres i senderen og som siden skal fanges opp på mottakersiden.

Det finnes et stort utvalg av antenner, og det er de rådende forholdene når det gjelder avstander, topografi og grunnforhold som stiller kravene på hvilken type antenne som gir det beste resultatet for din radioinstallasjon.

Ved installsjon av større radiosystemer, og i applikasjoner med lengre geografiske avstander anbefaler vi det utføres dekningsprøver. Dette for å avdekke hvilke behov og radiokrav som kreves av antennen, og igjen velge den beste og riktige antennen for deg, for å få den best mulige radioinstallasjonen.

Dette er oppdrag vi i Last Mile Communication har utført i over 20 år. Vi utfører dekningsprøven og lager også søknadsgrunnlaget inn mot Post & Teletilsynet for deg hvis ønsker det.

Dipol-antenne er en rundstråle variant, og for å skjerme radiosignalene og eller konsentrere den radioenergien i en spesiell retning anvender man Yagi-antenner med retningsbestemt konstruksjon.

Man skal alltid strebe etter å få til så fri sikt som mulig for å minimere dempning av radiosignalene.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.