Vi søker en fremoverlent og relasjonsbyggende salgsingeniør til vårt salgsteam

 

Last Mile er i stor vekst og ønsker derfor å øke salgsavdelingen med flere salgsingeniører for å møte behovet i markedet.
Vi søker en fremoverlent og sulten salgsingeniør som ønsker seg inn i et spennende selskap hvor du jobber selvstendig og målrettet mot mål satt i felleskap.
Som salgsingeniør hos Last Mile jobber du mot kunder i alle de industrielle vertikalene i Norge, du vil få en kundebase du skal jobbe med, og vi forventer at du også kan finne og utvikle nye kunder.
Som salgsingeniør i Last Mile jobber du alene og styrer din egen dag, men er også en del av et spennende salgsteam hvor vi sammen finner mål og strategier vi jobber mot. 

Av deg som salgsingeniør i Last Mile forventer vi at du er:
- engasjert
- sosial 
- selvstendig
- har høy arbeidskapasitet og moral
- har gode kommunikasjonsevner

Av oss kan du forvente:
- utfordrende arbeidsoppgaver
- godt arbeidsmiljø
- utviklingsmuligheter
- konkurransedyktig lønn
- gode forsikrings og pensjonsordninger

Av dine kvalifikasjoner forventer vi:
- erfaring med salg og aller helst løsningssalg
- dokumenterte relevante resultater
- teknisk bakgrunn og interesse
- bachelorgrad, eller tilsvarende relevant erfaring kan dekke dette kravet
- erfaring fra automasjon/prosess/elektro
- erfaring fra Kraft/Samferdsel/Vann og Avløp/Sikkerhet/Olje og Gass
- gode norsk og engelsk kunnskaper skriftlig og muntlig
- Førerkort for bil

Send gjerne en søknad på mail hvis dette er interessant for deg, eller ring meg for en prat.
Med vennlig hilsen
Jan Grove-Knutsen
Jan@lastmile.no
95 77 77 87

 

Om LMC:
Vi er Skandinavias ledende leverandør av kommunikasjons- og sikkerhetsløsninger for alle industrielle miljøer på land og til vanns. Selskapet leverer sine løsninger hovedsakelig gjennom autoriserte kompetansepartnere.
Last Mile Communication AS sine viktigste kundesegmenter er maritim sektor, vann og avløp, samferdsel, olje og gass, kraft og andre bransjer, som stiller de høyeste krav til kvalitet, stabilitet og sikkerhet.
Innenfor disse segmentene er mye av Norges kritiske infrastruktur og samfunnsfunksjoner som står ovenfor en rekke utfordringer innen sikkerhet og HMS. Last Mile Communication AS har som hovedfokus å levere systemer og løsninger som ivaretar mennesker, liv og helse, viktige funksjoner og kritisk infrastruktur, samt drift, produksjon og tjenesteyting. Bortfall eller stans i produksjon og levering av kritisk infrastruktur og samfunnsviktige funksjoner vil påvirke oss mennesker, industrien og våre arbeidsplasser.
Last Mile Communication AS har gjennom kompetansepartnere og systemintegratorer levert teknologi som løser segmentenes behov for sikkerhet og løpende overvåkning. En god infrastruktur er nødvendig for å oppnå vern av mennesker, drift, produksjon, tjeneste- produksjon og miljø. For å få en infrastruktur med høy oppetid er det viktig å gå i gjennom virksomhetens prosesser og krav til oppetid. Gjennomgangen vil avdekke eventuelle sårbarheter som finnes og hvilken konsekvens for stans eller redusert produksjon og tjenesteyting kan medføre.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.